Vertrouwenspersoon & Fair Play | DVH Tennis

Voel jij je niet veilig? Of is er iets vervelends gebeurd? Ongewenst of niet integer gedrag past niet binnen de sport, en daarmee ook niet binnen de tennissport. Bij de KNLTB én ook bij DVH staan we voor een veilige en sportieve omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Daarom ondersteunen wij van harte het Fair Play beleid van de KNLTB onder andere door het aanstellen van een Vertrouwenscontactpersoon en het geven van informatie via deze pagina. 

Op en naast de tennisbaan dient iedereen van recreant tot toptennisser, tennisleraar, scheidsrechter, toeschouwer, ouder of bestuurder/vrijwilliger zich eerlijk en sportief te gedragen. In de strijd tegen ongewenst gedrag zijn er vanuit de KNLTB gedragscodes voor verschillende doelgroepen en is een Reglement Fair Play opgesteld, waar iedereen onder valt en zich aan heeft te houden. We proberen met deze aanpak bewustwording te creëren bij iedereen binnen de tennissport en te voorkomen dat misdragingen plaatsvinden. Deze aanpak moet er daarnaast ook voor zorgen dat een overtreding van de nieuwe gedragscodes – een ‘misdraging’ – daadwerkelijk aangepakt wordt. De KNLTB wil hiermee zijn verantwoordelijkheid nemen als het aankomt op integriteit binnen onze sport.

Voel jij je niet veilig? Is er iets vervelends gebeurd en wil je je verhaal in vertrouwen met iemand delen? Of wil jij een melding maken van ongewenst gedrag? Dit kan op verschillende manieren:

Meer informatie over het Fair Play beleid van de KNLTB? Klik dan hier!

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 641 7252

Adres

Wimbledonpark 161
1185 XM Amstelveen

KVK-nummer

40531990