Ontdek Tennisplezier op de DVH Open Dag - 17 Maart

Open Dag 17 Maart

Onze jaarlijkse Open Dag staat weer voor de deur en we kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen op ons prachtige  en vernieuwde tenniscomplex. Dit jaar hebben we een speciaal programma samengesteld, zodat zowel onze jeugdleden als onze seniorleden een fantastische dag kunnen beleven.

Voor de jeugd:

Kom naar ons Openingstoernooi Junioren en maak kennis met  tennis! Het programma begint om 10:00 uur met een instuif voor nieuwe jeugdleden. Heb je nog nooit getennist? Geen probleem! Onze gediplomeerde tennisleraren staan klaar om je de basis te leren. Meld je aan via deze link.

Van 11:00 tot 13:00 uur organiseren we onderlinge wedstrijden voor onze eigen jeugdleden, met een heerlijke lunch tussendoor. Een perfecte gelegenheid om plezier te hebben op de baan en nieuwe vrienden te maken. Meld je aan via deze link

Voor de senioren:

Ook voor de senioren hebben we een leuke middag op de planning staan! Het programma start om 12:00 uur met een gratis lunch voor alle deelnemers. Om 12:45 uur verwachten we dat iedereen uitgegeten is voor de start van het toernooi om 13:00 uur.

We spelen een dubbeltoernooi met wedstrijden van ongeveer 45 minuten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, kunnen de wedstrijden iets korter of langer zijn. We streven ernaar dat iedereen ongeveer 3 wedstrijden kan spelen op zijn of haar niveau. Meld je aan per koppel of alleen (dan zorgen we voor één of wisselende partners) via [email protected]. Vergeet niet je voornaam, achternaam en speelsterktes door te geven.

Laat vrienden, familie, kennissen, buren, collega’s ook gezellig
langskomen om mee te doen! Het is een Open Dag en we willen iedereen uitnodigen om kennis te laten maken met DVH. Speciaal voor de Open Dag hebben we ook een korting als je lid wordt, dan hoef je geen inschrijfgeld te betalen tgv €25,-. Dus spread the word! Iedereen is welkom op onze Open Dag!

Kun je niet de hele dag blijven maar wil je toch meedoen? Geen probleem! Geef dit gewoon aan bij je inschrijving. 

Naast het tennisplezier is de Open Dag ook dé gelegenheid om het nieuwe tennisseizoen officieel te openen en elkaar weer voor het eerst te zien op de tennisbaan. We vieren de opening van ons park en de nieuwe gerenoveerde banen en tussen de wedstrijden door zijn de trainers er voor tips en trucs om snel aan het gravel te wennen.

Uiteraard sluiten we de dag af met een gezellige borrel. Mis het niet!

We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te zien op onze Open Dag en er samen een geweldige dag van te maken!

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 641 7252

Adres

Wimbledonpark 161
1185 XM Amstelveen

KVK-nummer

40531990