Trainingen

 

De trainingen bij DVH worden verzorgd door onze hoofdtrainer Andy van Rijn. Dit doet hij samen met een team van trainers waaronder:

- Rutger Kemner
- Yvonne Wijermans
- Nils Rosenkrantz
 
Kijk voor meer informatie op https://www.andyvanrijn.nl/trainingen/dvh
 

Tennislessen:

Trainingen voor elk niveau! Voor zowel de beginnende als de gevorderde junioren en senioren bestaat de mogelijkheid om aan training deel te nemen. Het is mogelijk om tennislessen te volgen op ieders niveau, ook ben je van harte welkom als je nog nooit een racket hebt aan geraakt.Voor meer informatie: zie onze site onder ‘Training’. Uitgebreide info is ook te lezen op de volgende site http://www.andyvanrijn.nl/trainingen/dvh

 

e-mail 

Trainingen voor elk niveau! Voor zowel de beginnende als de gevorderde junioren en senioren bestaat de mogelijkheid om aan training deel te nemen. Het is mogelijk om tennislessen te volgen op ieders niveau, ook ben je van harte welkom als je nog nooit een racket hebt aan geraakt. Onder leiding van onze enthousiast en ervaren trainers kunt de tennissport gaan ervaren, of je eigen spel verder ontwikkelen.

 

Met ingang van het seizoen 2015 worden de trainingen op DVH georganiseerd onder leiding van Andy van Rijn: "Ik zorg voor de coördinatie, indeling en aansturing van de trainingen op DVH. De trainingen worden gegeven door met mij samenwerkende professionele trainers. Zelf verzorg ik ook een aantal uren in de week het trainingsprogramma.

Naast de trainingen zetten wij ons ook in voor andere activiteiten (o.a. voor ledenwerving, selectietraining, clinics, zomervakantie trainingen voor de jeugd).

In de winterperiode bied ik ook training aan voor ieder die wil (zowel leden en niet leden van verschillende clubs), en huur daarvoor banen bij diverse hallen in de omgeving van Amstelveen.

 

Jullie kunnen je vanaf nu inschrijven voor de zomertrainingen 2018. Graag inschrijven voor 16 februari, maar schrijf je het liefst zo snel mogelijk in, want de indeling is voor ons altijd een aardige klus. Iedereen moet zich online inschrijven via de vermelde link. Schriftelijke of mondelinge opgaven, een 'gesprekje van onlangs' of een 'afspraak van vorig jaar' met een van de trainers: ze gelden allemaal NIET als officiële inschrijving! Online aanmelding is voor ons bovendien veel overzichtelijker en handiger met plannen. Als je als nieuw lid vragen hebt over schoenen, rackets of anderszins, kun je dit naar ons mailen of erover bellen. Mochten er nog leden interesse hebben in tennisvakanties of tenniskampen voor de kinderen, dan kun je eveneens contact met mij opnemen. Alvast bedankt.

 

Namens de trainers van DVH,

Andy van Rijn

H. Bierlingstraat 45
1432 PN Aalsmeer

06-55 85 70 37

[email protected]

 

Zowel junior- als seniorleden kunnen zich online voor de zomertraining 2016 inschrijven via: http://andyvanrijn.nl/trainingen/dvh

 


Naam

Functie

Telefoon

E-mail

 

Andy van Rijn

Trainer

0031 6 55 85 70 37

e-mail

 

Menno Bouma

Trainer

0031 6 54 79 27 60

e-mail

 

Rutger Kemner

Trainer

0031 6 45 19 47 92

e-mail

 

Yvonne Wijermans

Trainer

0031 6 53 65 04 01

e-mail