Trainingen voor elk niveau!

Voor zowel de beginnende als de gevorderde junioren en senioren bestaat de mogelijkheid om aan training deel te nemen. Het is mogelijk om tennislessen te volgen op ieders niveau, ook ben je van harte welkom als je nog nooit een racket hebt aan geraakt. 

 

Zomertraining 2024
Iedereen kan zich vanaf nu inschrijven voor de zomertrainingen. Zowel junior- als seniorleden kunnen zich online inschrijven vanaf midden januari via: www.andyvanrijn.nl/nl/trainingen/dvh. Wanneer je als nieuw lid vragen hebt over schoenen, rackets of iets dergelijks, kun je dit naar ons mailen of erover bellen. Je moet lid van DVH zijn of worden om te kunnen trainen op de buitenbanen van DVH. Informatie en aanmelden lidmaatschap DVH kun je vinden via deze link.

 

Trainers
De planning en indeling van de trainingen bij DVH worden verzorgd door onze hoofdtrainer Andy van Rijn. Dit doet hij samen met een team van trainers waaronder Rutger Kemner, Yvonne Wijermans en Luis Suarez. 

Andy van Rijn
Met ingang van het seizoen 2015 worden de trainingen op DVH georganiseerd onder leiding van Andy van Rijn: "Ik zorg voor de coördinatie, indeling en aansturing van de trainingen op DVH. De trainingen worden gegeven door met mij samenwerkende professionele trainers. Zelf verzorg ik ook een aantal uren in de week het trainingsprogramma.
Naast de trainingen zetten wij ons ook in voor andere activiteiten (o.a. voor ledenwerving, selectietraining, clinics, zomervakantie trainingen voor de jeugd).
In de winterperiode bied ik ook training aan voor ieder die wil (zowel leden en niet leden van verschillende clubs), en huur daarvoor banen bij diverse hallen in de omgeving van Amstelveen".

 

 

 


Naam

Functie

Telefoon

E-mail

Andy van Rijn

Trainer

0031 6 55 85 70 37

e-mail

Rutger Kemner

Trainer

0031 6 45 19 47 92

e-mail

Luis Suarez

Trainer

0031 6 53 63 00 94

 

Yvonne Wijermans

Trainer

0031 6 53 65 04 01

e-mail

 

 

 

 

Visie 
In al onze trainingen staat spelplezier, spelbeleving, het bewegen en de sociale interactie centraal. We verzorgen tennistrainingen voor beginnende tennissers tot en met de fanatieke wedstrijdspelers. Voor elk niveau wordt er een uitdagend lesprogramma opgezet, waarbij veel aandacht is voor de individuele ontwikkeling.
Vanaf de eerste les beginnen we met ons doel; het samen overspelen van de bal. De techniek wordt goed aangeleerd en al snel komt er wat tactiek bij kijken. Bij beginnende tennissers behandelen we alle basisslagen; de forehand, backhand, service en ook de volleys worden aangeleerd, alsmede de spelregels en de eenvoudige tactiek van een enkel- en dubbelspel. Bij de gevorderde tennissers zal naast het perfectioneren van de basisslagen (topspin en slice) ook de bijzondere slagen worden aangeleerd (o.a. lob, dropshot, service-volley) en zal tactisch de nadruk meer liggen op het maken van juiste keuzes. Welke bal speel ik in welke situatie en welke technische aanpassingen horen daarbij. U zult merken dat uw spelplezier verhoogd wordt en dat het vertrouwen toeneemt bij het volgen van tennistraining. Alle hoofdspelsituaties worden behandeld: baselinespel, serveren, retourneren, netspel en het spelen tegen de netspeler.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 641 7252

Adres

Wimbledonpark 161
1185 XM Amstelveen

KVK-nummer

40531990