Trainingen voor elk niveau!

Voor zowel de beginnende als de gevorderde junioren en senioren bestaat de mogelijkheid om aan training deel te nemen. Het is mogelijk om tennislessen te volgen op ieders niveau, ook ben je van harte welkom als je nog nooit een racket hebt aan geraakt. 

 

Zomertraining 2023
Iedereen kan zich vanaf nu inschrijven voor de zomertrainingen. Zowel junior- als seniorleden kunnen zich online inschrijven via: www.andyvanrijn.nl/nl/trainingen/dvh
Graag inschrijven voor 24 februari, maar schrijf je het liefst zo snel mogelijk in. Dit omdat de indeling voor ons altijd een aardige klus is. Iedereen moet zich online inschrijven via de vermelde link. Wanneer je als nieuw lid vragen hebt over schoenen, rackets of iets dergelijks, kun je dit naar ons mailen of erover bellen.
Je moet wel lid van DVH zijn of worden om te kunnen trainen op de buitenbanen van DVH.
Informatie en aanmelden lidmaatschap DVH kunt u vinden via deze link.

 

Trainers
De trainingen bij DVH worden verzorgd door onze hoofdtrainer Andy van Rijn. Dit doet hij samen met een team van trainers waaronder Rutger Kemner, Yvonne Wijermans en Nils Rosenkrantz.

 

Andy van Rijn
Met ingang van het seizoen 2015 worden de trainingen op DVH georganiseerd onder leiding van Andy van Rijn: "Ik zorg voor de co├Ârdinatie, indeling en aansturing van de trainingen op DVH. De trainingen worden gegeven door met mij samenwerkende professionele trainers. Zelf verzorg ik ook een aantal uren in de week het trainingsprogramma.
Naast de trainingen zetten wij ons ook in voor andere activiteiten (o.a. voor ledenwerving, selectietraining, clinics, zomervakantie trainingen voor de jeugd).
In de winterperiode bied ik ook training aan voor ieder die wil (zowel leden en niet leden van verschillende clubs), en huur daarvoor banen bij diverse hallen in de omgeving van Amstelveen".

 

 

 


Naam

Functie

Telefoon

E-mail

Andy van Rijn

Trainer

0031 6 55 85 70 37

e-mail

Rutger Kemner

Trainer

0031 6 45 19 47 92

e-mail

Luis Suarez

Trainer

0031 6 53 63 00 94

 

Yvonne Wijermans

Trainer

0031 6 53 65 04 01

e-mail

 

 

 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 641 7252

Adres

Wimbledonpark 161
1185 XM Amstelveen

KVK-nummer

40531990