Ontdek de Levendige Veteranenactiviteiten bij DVH

Binnen onze vereniging bruist het van de energie dankzij onze fantastische veteranen! Samen zetten ze tal van activiteiten op touw, soms zelfs in samenwerking met andere clubs. Elke vrijdagmiddag is het een gezellige boel tijdens onze veteranentoss. Tennis, koffie en sociale ontmoetingen staan centraal, en dit wekelijkse evenement is al jarenlang een groot succes!

Veteranen tijdens het KLM Open Toernooi

Tijdens het jaarlijkse KLM Open Toernooi pakken onze veteranen ook uit. In dezelfde week organiseren we namelijk ons eigen KLM Open Toernooi voor en door veteranen. Een legioen aan vrijwilligers zorgt voor een geweldige ervaring, waar veteranen uit de hele regio samenkomen om te genieten van tennis, ons gezellige terras en elkaars gezelschap. Het is de ideale manier om de zomer goed te beginnen. En met de seniorentoernooien die aansluitend plaatsvinden, is het KLM Open Toernooi een drukbezocht evenement dat het park bruist van activiteit. Kortom: een topweek!

50+ Love Toernooi

En alsof dat nog niet genoeg is, organiseren onze veteranen jaarlijks het '50+ Love Toernooi'. Een paar dagen lang staat plezier maken voorop tijdens dit sociale toernooi. Het wordt georganiseerd door een groep enthousiaste DVH-vrijwilligers die er altijd een feestje van weten te maken.

Clubtoernooi

Er zijn nog tal van andere activiteiten die speciaal gericht zijn op onze geweldige veteranen, waaronder het Clubtoernooi. Ook zij strijden om de eer van het clubkampioenschap, en dat zorgt altijd voor een flinke dosis competitieve spirit en gezelligheid op de baan!

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 641 7252

Adres

Wimbledonpark 161
1185 XM Amstelveen

KVK-nummer

40531990