Veteranen

 

Binnen de vereniging is een grote groep veteranen actief die gezamenlijk vele activiteiten opzetten, soms ook in samenwerking met andere verenigingen. Zo wordt iedere vrijdagmiddag een veteranentoss gehouden; vele deelnemers beleven plezier aan tennis, koffie drinken en elkaar ontmoeten. Dit is al vele jaren een wekelijks terugkerend en succesvol evenement!


Tijdens het bekende, jaarlijkse QD-tennis KLM Open Toernooi, wordt in dezelfde week het QD-Tennis KLM Open Toernooi voor/door veteranen georganiseerd. Een grote groep vrijwilligers staat garant voor dit prachtige evenement waarbij veteranen uit de gehele regio naar ons gezellig park komen om onder het genot van een drankje en een lekker hapje te genieten van tennis, ons mooie terras en elkaar. Een ideaal moment om de zomer echt goed in te luiden. Daar aansluitend op de wedstrijden van de veteranen de partijen van het seniorentoernooi van start gaan, is het QD-Tennis KLM Open Toernooi als in z’n geheel een druk bezocht evenement dat voor veel activiteit op het park zorgt. Kortom: een topweek!


Jaarlijks organiseren onze veteranen, het zogenaamde ‘50+ love toernooi’. Gedurende een aantal op elkaar volgende dagen wordt een toernooi gespeeld waarbij het sociale aspect voorop staat! Het ‘50+ love toernooi’ wordt ieder jaar georganiseerd door een groep zeer enthousiaste DVH-vrijwilligers.


Zo zijn er nog vele andere activiteiten gericht op de grote groep veteranen die DVH rijk is, zoals het Clubtoernooi voor veteranen. Ook de veteranen strijden om de eer van het clubkampioenschap!

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 641 7252

Address

Wimbledonpark 161
1185 XM Amstelveen

KVK-nummer

40531990