Wintertennis DVH

09 september 2019

Beste leden van DVH,  

Afgelopen week zijn we weer begonnen met de laatste trainingen van de zomerperiode.Komende winterperiode is het weer mogelijk om tennistrainingen deel te volgen.Voor ieder niveau bied ik trainingen aan.

Hieronder staat informatie over zowel de jeugd als de senior-trainingen. De trainingen beginnen begin oktober.

In de link staat alle informatie over de trainingen en je kunt je voorkeuren opgeven.    

WINTERTRAINING JUNIOREN 2019/2020

Komende winter is het ook weer mogelijk om bij ons te trainen. Verderop staat informatie over wintertrainingen voor de jeugd van DVH.

Mocht je vriendjes of vriendinnetjes hebben dan kunnen ze zich ook aanmelden.In de winter hoef je geen lid te zijn van DVH.

Wil je meedoen meld je dan aan via de link verderop in de mail. Je kunt aangeven wat je voorkeuren zijn (dag, tijd, met wie, etc.) en dan ga ik proberen het zo goed mogelijk in te plannen.

De trainingen zullen worden gegeven in “ DE KEGEL” te Amstelveen

Meer informatie vind je als je je gaat aanmelden via de link:https://www.andyvanrijn.nl/trainingen/dvh/item/2019-2020-winter-tennistraining-junioren-dvh

Wat is het pluspunt van trainen in de winter?

In de hal kunnen we de focus echt leggen op het ontwikkelen van de techniek en tactiek. Er worden immers maar weinig wedstrijden gespeeld in deze periode en het is een optimale voorbereiding op de voorjaarscompetitie.

* Extra info m.b.t. trainingen in Rood: Voor de leeftijd t/m 8 jaar ( die trainen met rode bal) trainen ze vaak in groepjes van 5 tot 8 op 1 baan. Indien mogelijk met 5 of 6 op een halve baan en dan zullen de kosten ook lager zijn. Dit is optie 6 op het formulier, maar dit kan alleen als er op de andere halve baan ook een leraar staat.  

Mochten jullie interesse hebben dan kun je op het formulier ook nog bij opmerkingen eventuele wensen invullen. Je kunt sowieso aangeven welke groepsgrootte de voorkeur heeft.

Wintertraining geeft een goede voorbereiding op het voorjaar, dus als je van plan bent om competitie te gaan spelen? Meld je aan! Deze trainingen beginnen in de week van 1oktober en lopen t/m maart 2019.

Train je deze winter lekker mee?

Meld je dan aan via: https://www.andyvanrijn.nl/trainingen/dvh/item/2019-2020-winter-tennistraining-junioren-dvh

De formulieren staan ook op: https://www.andyvanrijn.nl/

Graag aanmelden voor 18 september maar het liefst zo snel mogelijk i.v.m. de planning.   

WINTERTRAINING SENIOREN 2019/2020

Komende winter is het mogelijk om training te nemen in DE KEGEL te Amstelveen, en op de buitenbanen van DVH. Ik heb een paar opties op banen in de KEGEL dus er is nog ruimte om te trainen.

Je kunt informatie vinden en je aanmelden via deze link: https://www.andyvanrijn.nl/trainingen/dvh/item/2018-winter-tennistraining-senioren-dvh

Je kunt ook een mail sturen naar: [email protected] of bellen naar 06-55857037

Vermeld in de mail je gegevens en op welke dagen/avonden of dat je op zaterdag wilt trainen. Wij gaan dan kijken wat mogelijk is. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 641 7252

Address

Wimbledonpark 161
1185 XM Amstelveen