Verplaatsing Open Dag naar zondag 24 maart en bespeelbaarheid banen

16 maart 2019

Beste DVH-leden, 

In verband met de slechte weersverwachting voor morgen is alsnog besloten de Open Dag plus het openingstoernooi een week op te schuiven naar zondag 24 maart. Onze excuses voor dit late bericht. 

Het programma op 24 maart blijft gelijk: in de ochtend vindt vanaf 9.30 uur het schooltennis plaats, gevolgd door het openingstoernooi voor de jeugd om 10.30 uur. Vanaf 13.00 uur is er een gezamenlijke (gratis) lunch, waarna het openingstoernooi voor de senioren start. 

Draagt u tijdens de open dag een nieuw  lid, dan krijgt  u € 10,00 op uw KNLTB-pasje gestort voor ieder lid dat u aandraagt, altijd handig om (extra) consumpties mee te betalen! 

Voor nieuwe leden die tijdens de Open dag lid worden, geldt het eerste seizoen een mooie korting van € 25,00 op het lidmaatschap. 

Wilt u nog meedoen aan het openingstoernooi, dan kunt u tot  zich uiterlijk vrijdag 22 maart aanmelden door een e-mail te sturen naar : [email protected]

Bespeelbaarheid banen
De banen zijn inmiddels geprepareerd voor het zomerseizoen. Dit betekent dat u desgewenst vanaf maandag 18 maart weer gebruik kunt maken van de tennisbanen. Let op: het clubhuis is deze week alleen nog in de avonduren geopend. Overdag kunt u met uw ledenpas toegang krijgen tot het park en de kleedkamers. Uiteraard is het afhangbord in de hal van het clubhuis ook bereikbaar. Vanaf 25 maart zal het clubhuis ook overdag geopend zijn. 

Wij wensen u een goed en sportief seizoen toe en hopen u op 24 maart tijdens de Open dag te treffen op het park. 

Met vriendelijke groet, 
DVH - bestuur 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 641 7252

Address

Wimbledonpark 161
1185 XM Amstelveen