Tennisladder

29 april 2021


Kom in contact met je clubgenoten via de tennisladder. Geef je op en speel wedstrijden op je eigen niveau! Je speelt de best of 11 games zonder tie beak. Geef je nu op en speel binnen no time je eerste wedstrijd! Opgeven kan via deze link!

Op maandag 17 mei start ook de eerste ronde van de DVH dubbel tennisladder. De ladder staat klaar en je kan je inschrijven via deze link. Je schrijft in voor je team: De andere speler hoeft zich dus niet apart in te schrijven. Aan het begin van de eerste ronde ontvang je een email met contactinformatie van je tegenstander en hoe je de wedstrijd plant. Je beginpositie is gebaseerd op je speelsterkte. Daarna tellen alleen wedstrijdresultaten.

Je speelt 'best of 11' games zonder tiebreak. Als de afhangtijd voorbij is voor het einde van de wedstrijd, registreer je de uitslag in games. Bij een gelijk aantal games bij het verstrijken van de afhangtijd wordt de game uitgespeeld volgens het 'deuce winnend punt' systeem. Mocht de afhangtijd voorbij zijn en er is niet de mogelijkheid om de game uit te spelen dan wordt er een beslissend punt gespeeld."

Nieuwscategorieën