Crazy Mix & Clubkampioenschappen

08 augustus 2018


Beste DVH-leden,
 
CRAZY-MIX JUBILEUM TOERNOOI ZATERDAG 25 AUGUSTUS

Dit jaar bestaat onze vereniging 70-jaar en dat kunnen we uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan! Daarom organiseren wij op zaterdag 25 augustus een crazydubbel-dag met BBQ geheel in het teken van Wimbledon-White.
 
Hoe ziet de dag eruit?

  • Je kunt je samen met een partner (dame of heer maakt niks uit) inschrijven om gedurende de dag een aantal wedstrijden op tijd te spelen. De enige voorwaarde is dat je minimaal 2 punten in rating met elkaar verschilt.
  • Het tennisprogramma zal duren van 10:00 tot ongeveer 17:00 uur. Hierin speelt ieder koppel een aantal wedstrijden (uiterlijk 2 dagen van te voren zal de definitieve starttijd bekend worden gemaakt, maar houd rekening met een dagprogramma!).
  • Rond 18:30 zullen we starten met de BBQ (wil je graag een vegetarische BBQ dan kan je dat ook aangeven!).
  • Vanwege het jubileum van de vereniging en de locatie van ons park (Wimbledonpark) willen wij iedereen oproepen om zoveel mogelijk in het traditionele wit gekleed te komen, ook op de tennisbaan!

 
Je kunt je aanmelden voor zowel het tennis als voor de BBQ via deze link: AANMELDEN   

Uiteraard kun je je ook alleen aanmelden voor de BBQ en niet voor het dagprogramma. In dat geval kun je een mail sturen naar [email protected]
Daarbij graag vermelden voor wie je allemaal een reservering wilt maken.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN VRIJDAG 31 AUGUSTUS T/M ZONDAG 9 SEPTEMBER

De clubkampioenschappen staan ook weer op de agenda voor volgende maand. Heb je je al aangemeld? Van vrijdag 31 augustus t/m zondag 9 september zal er weer gestreden worden wie de beste tennissers van dit seizoen zijn! Je kunt je via deze link AANMELDEN
 
Wij hopen komende maand op vele deelnemers en bezoekers tijdens deze evenementen!
 
Met vriendelijke groet,
 
DVH Technische Commissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 641 7252

Address

Wimbledonpark 161
1185 XM Amstelveen