50 Love Toernooi 9 augustus

03 augustus 2019

Helaas is het 50 Love toernooi afgelopen vrijdag door de weerstomstandigheden niet door gegaan en verplaatst naar aanstaande vrijdag 9 augustus. 

Het is dit jaar al weer de 6de keer dat wij het gezellige eendaags 50 love toernooi organiseren. Je kunt je opgeven via een email naar: [email protected] de sluitingsdatum van de inschrijving is op dinsdagavond 6 augustus

Graag aangeven bij de inschrijving of je ‘de hele dag’, ‘alleen tennis met lunch’ of de ‘enthousiaste toeschouwer’ wilt zijn voor de hele dag; of gezellig ook meedoet met het diner.

Het inschrijfgeld bedraagt voor de gehele dag incl. kopje koffie, lunch en diner € 18.50 per persoon. Graag bij het inschrijven eventuele dieetwensen opgeven. Wil je alleen aan het toernooi deelnemen dan zijn de kosten € 10 per persoon, incl. kopje koffie en lunch. Ook enthousiaste toeschouwers zijn welkom om deel te nemen zonder tennis, de kosten hiervoor zijn gehele dag € 15,00 en men kan ook alleen meedoen met het diner € 8,50. Betaling alleen cash op de wedstrijddag. 

De aanmelding op de wedstrijddag start om 09:30 uur, de eerste wedstrijden beginnen om 10:00 uur. 10.  De prijsuitreiking is gepland rond 16:30 uur; het diner rond 17:30 uur. 11.  Sluitingsdatum inschrijving is 20 juli.  

We hopen ook dit jaar weer op een grote opkomst met heerlijk tennisweer !  

Hetty Hoekstra           Henny Vonk           Joop Siemers        Tom van Leeuwen      

Nieuwscategorieën