Algemeen

 

DVH heeft veel aandacht voor de jeugd, zowel voor de (allerkleinste) beginnende jeugdspelers als voor de reeds geoefende jeugdspelers met ambitie. DVH heeft op dit moment 150 jeugdspelers en we vinden het belangrijk dat elk jeugdlid zich bij ons thuis voelt!

DVH vindt het voor de jeugd belangrijk dat naast de trainingen gedurende het tennisseizoen veel verschillende activiteiten worden georganiseerd. De Jeugdcommissie (‘JC’) bestaat uit zeven enthousiaste leden die al deze jeugdactiviteiten organiseren maar extra assistentie van ouders bij de verschillende activiteiten wordt zeer op prijs gesteld!

De voorzitter van de JC is tevens bestuurslid om er zodoende voor zorg te dragen dat de belangen van de jeugd voldoende binnen het bestuur worden vertegenwoordigd. Over de Samenstelling van de JCleest u meer onder ‘Bestuur en Commissies’ op deze website.

Het jaarlijkse open jeugdtoernooi valt niet onder de auspiciën van de jeugdcommissie. Voor de organisatie van dit toernooi is de Open Jeugdtoernooicommissie verantwoordelijk.

Uitgebreide informatie over nieuws en activiteiten voor de jeugd is te vinden op onze website onder ‘Jeugd’ (nieuwsberichten).