Bardiensten

Klik hier voor de nieuwe instructies voor barmedewerkes mbt Corona.

Elk lid is vanaf het kalenderjaar dat hij/zij 19 jaar wordt, jaarlijks verplicht tot het verrichten van minimaal twee bardiensten van drie tot vier uur (of bardienstalternatieven met een totaal van zes uur).
2. De competitieteams verrichten een extra bardienst, de derde dienst bij voorkeur tijdens de competitie.
3. Wanneer u zich ingeschreven heeft voor een bardienst en toch onverhoopt uw bardienst niet kunt doen, dan bent u verplicht zelf voor vervanging te zorgen. U kunt dit op verschillende manieren doen:

1. Door onderling te ruilen met een lid dat op een andere datum bardienst heeft (geeft u in dat geval wel door aan de barcommissie welke ruil heeft plaatsgevonden via een e-mail naar [email protected]).

2. Ook is een lijst beschikbaar van leden die benaderbaar zijn om tegen betaling een bardienst over te nemen.In dat geval regelt u de betaling onderling met degene die voor u invalt en hoeft u geen aanvullende bardienst in te plannen.

 

Instructie verantwoord alcholgebruik (IVA)

 

Met ingang van 2014 is het conform de horecavereisten van de gemeente Amstelveen verplicht voor alle barmedewerkers om in het bezit te zijn van een IVA-certificaat. Dit certificaat wordt online behaald op de website van NOS NSF en een afschrift daarvan moet in het bezit komen van het DVH-bestuur, zodat een print van het certificaat achter de bar kan worden bewaard.

De meeste van onze seniorleden hebben het certificaat in 2014 al behaald en hoeven geen actie te ondernemen. Voor nieuwe seniorleden en juniorleden die dit jaar seniorlid worden geldt dat zij eerst het certificaat moeten behalen, alvorens dat zij kunnen beschikken over hun KNLTB-spelerspas.

 

Via onderstaande informatie kunt u op gemakkelijke wijze het IVA-certificaat behalen, in de meeste gevallen kost dit 15-20 minuten.

Website: https://nocnsf.livits.net/iva
E-mailadres barverantwoordelijke: [email protected]
Naam vereniging : De Vliegende Hollander
Aangesloten bij welke bond: KNLTB
Plaats vereniging: Amstelveen
Naam barverantwoordelijke: Jos Kok

Voor leden die moeite hebben met “online” is de barcommissie aanwezig tijdens de Open dag, zodat samen met u de test kunnen doorlopen.


We hopen dat alles duidelijk is, maar mocht deze mail toch nog aanleiding tot vragen geven, neem dan contact op met het bestuur: [email protected].


Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking.

 

Instructies keukendienst DVH 25 maart 2018 def.docx Instructie bijvuldienst DVH maart 2018.docx Instructies voor de bardiensten DVH maart 2018 versie 25-3 def.docx Regels barmedewerkers 1-7-20.docx