Bardiensten

DVH werkt met vrijwilligers achter de bar. Daardoor zijn de prijzen van consumpties relatief laag. Elk lid is vanaf het kalenderjaar dat hij/zij 19 jaar wordt, jaarlijks verplicht tot het verrichten van minimaal twee bardiensten van drie tot vier uur (of bardienstalternatieven met een totaal van zes uur). De competitieteams verrichten een extra bardienst, de derde dienst bij voorkeur tijdens de competitie.

Wanneer u zich ingeschreven heeft voor een bardienst en toch onverhoopt uw bardienst niet kunt doen, dan bent u verplicht zelf voor vervanging te zorgen. U kunt dit op verschillende manieren doen:

  • Uiterlijk 2 weken vóór de dienst: vul een nieuwe dienst en verwijder de dienst die u niet gaat lopen.
  • Binnen de 14 dagen heeft u 2 opties:

a. U zorgt zelf voor een vervanger door diensten te ruilen of zorgt er voor dat de vervanger ‘uw’ dienst loopt.

b. U benadert een lid uit de lijst betaalde krachten en spreekt af dat het lid de dienst draait. Deze leden worden betaald voor de diensten, 10 euro per uur, en de dienst dient u zelf te betalen aan de invaller. Lijst met namen van  deze leden vindt u in de rode map achter de bar.

Bij vragen over de indeling, neem aub contact op met Lianka Koppelman en/of Trudy Duinmeijer, verantwoordelijken voor de planning; [email protected]

  • Ook is een lijst beschikbaar van leden die benaderbaar zijn om tegen betaling een bardienst over te nemen. In dat geval regelt u de betaling onderling met degene die voor u invalt en hoeft u geen aanvullende bardienst in te plannen.

 

Instructie verantwoord alcholgebruik (IVA)
Met ingang van 2014 is het conform de horecavereisten van de gemeente Amstelveen verplicht voor alle barmedewerkers om in het bezit te zijn van een IVA-certificaat. Dit certificaat wordt online behaald op de website van NOS NSF en een afschrift daarvan moet in het bezit komen van het DVH-bestuur, zodat een print van het certificaat achter de bar kan worden bewaard.

De meeste van onze seniorleden hebben het certificaat in 2014 al behaald en hoeven geen actie te ondernemen. Voor nieuwe seniorleden en juniorleden die dit jaar seniorlid worden geldt dat zij eerst het certificaat moeten behalen, alvorens dat zij kunnen beschikken over hun KNLTB-spelerspas.

Via onderstaande informatie kunt u op gemakkelijke wijze het IVA-certificaat behalen, in de meeste gevallen kost dit 15-20 minuten.

Website:  https://nocnsf.livits.net/iva
E-mailadres barverantwoordelijke: [email protected]
Naam vereniging:  De Vliegende Hollander
Aangesloten bij welke bond:  KNLTB
Plaats vereniging: Amstelveen
Naam barverantwoordelijke:  Jos Kok

 

We hopen dat alles duidelijk is, maar mocht deze mail toch nog aanleiding tot vragen geven, neem dan contact op met het bestuur: [email protected].

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 641 7252

Address

Wimbledonpark 161
1185 XM Amstelveen

KVK-nummer

40531990