Bardiensten

Elk lid is vanaf het kalenderjaar dat hij/zij 19 jaar wordt, jaarlijks verplicht tot het verrichten van minimaal twee bardiensten van drie tot vier uur (of bardienstalternatieven met een totaal van zes uur).
2. De competitieteams verrichten een extra bardienst, de derde dienst bij voorkeur tijdens de competitie.
3. Mocht u binnen twee weken voor de dag van uw bardienst deze door omstandigheden alsnog willen wijzigen of annuleren dan dient u zelf voor vervanging te zorgen. Dit kan op de volgende manieren:
- u kunt zelf ruilen met iemand op een andere dienst. Is dat gelukt, geef de wijziging dan door via [email protected], zodat  wij bij regen de juiste persoon kunnen afbellen!
- u kunt ook een van de leden in de lijst op de website (homepage > menu rechterkant > 'barcommissie') benaderen om vervanging te zoeken. In de lijst staan DVH-leden die nog niet  (al) hun bardiensten  hebben ingepland. Wanneer u een vervanger heeft gevonden van deze lijst, gelieve dit door te geven aan de bardienstplanning via [email protected] Wij zullen het dan in de planner op de site aanpassen.  Let op: indien u een vervanger van de lijst vindt, dan valt een van uw eigen diensten vrij en moet u deze in de loop van het seizoen opnieuw inplannen, anders wordt u aan het einde van het seizoen geacht deze af te kopen!
- desgewenst heeft de barcommissie ook een lijst beschikbaar van mensen die tegen betaling van €10 per uur uw bardienst willen overnemen. Neem voor deze lijst contact op met het dienstdoende barcommissielid (de lijst vindt u op het prikbord in het clubhuis). Vindt u een van de mensen bereid uw dienst over te nemen, dan regelt u zelf met betrokkene de betaling. Uw naam blijft in dat geval in de bardienst  planner staan, zodat u blijft voldoen aan  uw bardienstverplichting

Inschrijven voor bardiensten:

https://mijn.knltb.club/clubs

Instructie verantwoord alcholgebruik (IVA)

 

Met ingang van 2014 is het conform de horecavereisten van de gemeente Amstelveen verplicht voor alle barmedewerkers om in het bezit te zijn van een IVA-certificaat. Dit certificaat wordt online behaald op de website van NOS NSF en een afschrift daarvan moet in het bezit komen van het DVH-bestuur, zodat een print van het certificaat achter de bar kan worden bewaard.

De meeste van onze seniorleden hebben het certificaat in 2014 al behaald en hoeven geen actie te ondernemen. Voor nieuwe seniorleden en juniorleden die dit jaar seniorlid worden geldt dat zij eerst het certificaat moeten behalen, alvorens dat zij kunnen beschikken over hun KNLTB-spelerspas.

 

Via onderstaande informatie kunt u op gemakkelijke wijze het IVA-certificaat behalen, in de meeste gevallen kost dit 15-20 minuten.

Website: http://www.nocnsf.nl/cms/showpage.aspx?id=2751
E-mailadres barverantwoordelijke: [email protected]
Naam vereniging : De Vliegende Hollander
Aangesloten bij welke bond: KNLTB
Plaats vereniging: Amstelveen
Naam barverantwoordelijke: Frank van Gelder

Voor leden die moeite hebben met “online” is de barcommissie aanwezig tijdens de Open dag op 22 maart, zodat samen met u de test kunnen doorlopen.


We hopen dat alles duidelijk is, maar mocht deze mail toch nog aanleiding tot vragen geven, neem dan contact op met het bestuur: [email protected].


Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

020-6417252

Address

Wimbledonpark 161
1185 XM Amstelveen
Nederland